Diensten

JijNatuur(lijk)

Individuele Coaching met hulp van de Prikkelstorm coachkaarten en onze dieren: We gaan op zoek naar jouw mogelijkheden, jouw kwaliteiten, jouw innerlijke kracht, jouw zelfvertrouwen en jouw moed. 

Voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

WijNatuur(lijk)

Sociale vaardigheidstraining/ Pony Power voor Kids. Samen met de paarden en het doen van spelletjes buiten in de bak, leren we over fijn samenwerken, je grenzen aangeven, balans vinden, ruimte maken en communiceren. 
Deze training omvat 5 bijeenkomsten met iedere week een ander thema waar we samen mee aan de slag gaan. 
Voor kinderen en jongeren. 

Uitleg Pony Power

Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidstraining voor kinderen vanaf de tweede helft van groep 3. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

 

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony's, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony's. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren. 

 

B(l)ijles

B(l)ijles; Bijles in de buitenlucht met de dieren. 
De begeleiding die wij al jaren vanaf kantoor en op de scholen mogen verzorgen, kan nu ook buiten in de natuur met de dieren! 
Wij gaan leren door in beweging te komen!

 

DierNatuur(lijk)

DierNatuur(lijk) PonyClub: 

Voor kinderen in de leeftijd van 6-14 jaar die meer willen leren dan alleen paardrijden!

Inclusief leuke werkbladen;  puzzels, weetjes, raadsels en spelletjes.
Daarnaast gaan we lekker aan de slag met de dieren en zorgen we er samen voor dat hun leefomgeving op orde is. Kortom een heerlijke middag in de natuur met onze dieren. 

  

VrijNatuur(lijk)

ThemaVakantieMiddag: Hooi bijvullen, dieren voeren, track en wei uitmesten, poetsen, wandelen, knuffelen, spelletjes doen, paardentaal leren en lekker buiten zijn.
Een gezellige, ontspannen dag op stal, in de vakantie. 
Voor iedereen die lekker  buiten wil zijn in de vakantie. 

LesNatuur(lijk)

LesNatuur(lijk) / Beginners Rijles:
Mijntje geeft op een rustige, fijne manier uitleg over de beginselen van het paardrijden. Belangrijk hierbij is het leren begrijpen van de paardentaal, zodat er een natuurlijke connectie bestaat tussen mens en dier. 
Tijdens een les staat dus niet het rijden centraal, maar vooral de paardentaal, de verzorging  evenals het werken vanaf de grond met de paarden. 

  

FeestNatuur(lijk)

Ook is het mogelijk een  kinderfeestje bij ons te vieren. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan zorgen we er samen voor dat wensen uitkomen!

Denk aan de volgende mogelijkheden:

‘Dag op stal’ kinderfeest, paarden borstelen, uitmesten, hooi vullen, voer geven, poesjes verzorgen, konijnen knuffelen.

‘Creatief en paarden’ kinderfeest, hoefijzers schilderen of halsterclips maken, dieren verzorgen.

‘Quiz/spelletjes en paarden’ kinderfeest , paardenquiz, paardenkwartet, dieren verzorgen.  

JijNatuur(lijk)

Onderdeel van JijNatuur(lijk). 
Het kind, de jongere of volwassene wordt gehoord en gezien in zijn behoeften en in wie hij/zij in essentie is. Het kind/de puber of volwassene krijgt bestaansrecht met als boodschap: alles mag er zijn, in je kracht staan, jezelf zijn, zelfliefde, laat je lichtje stralen. 

Tarieven 

JijNatuur(lijk) : Coaching € 60,- inclusief 21% BTW , 60 minuten ( Coaching 1 op 1 ) voor kinderen, jongeren en volwassenen. 


WijNatuur(lijk) : Pony Power voor Kids Training  € 350,- inclusief 21% BTW 

  Inclusief materialen, tussendoortje en drinken. Sociale Vaardigheidstraining in kleine groepjes, min. 4 max. 6 kinderen, reeks van 5 bijeenkomsten. 
 

B(l)ijles : Bijles in de buitenlucht mét onze dieren € 60,-  Buiten werken we aan je reken- en/of spellingvaardigheden. Wij gaan leren door in beweging te komen! 

  

DierNatuur(lijk) : DierNatuur(lijk) PonyClub € 250 per jaar!  inclusief 21% BTW 

1 x per maand, 2 uur per keer, in kleine groepjes: 3-5 kinderen


VrijNatuur(lijk) : ThemaVakantieMiddag € 25,- per 2 1/2 uur inclusief materialen, drinken en wat lekkers 
( max. 6 kinderen ) 
 

FeestNatuur(lijk) : Kinderfeestje  € 10-15,- per kind, afhankelijk van de gekozen activiteiten

LesNatuur(lijk) : Ponyles   € 7,50  45 minuten poets- en paardrijles 


Mocht u niet over de financiële middelen beschikken, maar zou uw kind toch graag deel willen nemen aan een van onze activiteiten, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag! 
Aangesloten bij Jeugdfonds sport en cultuur. 
www.jeugdfondssportencultuur.nl
www.samenvoorallekinderen.nl
Tevens is gebruik van PGB mogelijk.  ( BTW vrij, ander tarief )